Anime Coin (ANI) Nedir? Her Açıdan Kapsamlı İnceleme..

Anime Coin (ANI) nedir?

Anime Coin, kullanıcıların blockchain’ de anime ile ilgili dijital ögeleri yayınlaması, imzalaması, tutması ve değiştirmesi için sunulmuş bir platformdur.

Anime, orijinal ANI madalyonunun bir çatalını ANIM’e planlıyor. Bu da kripto anime topluluğunun büyümesini hızlandırmaya, yeni sanatçıları desteklemeye ve üst düzey anime sanat koleksiyoncularını kullanmaya, etkileşime girmeye teşvik etmeye yönelik birkaç temel özellik getirecek ve dijital sanat topluluğuna yatırım yapılmasını öngörüyor.

Anime Coin’in sanat alanındaki blockchain uygulaması, provenans (bir sanat eseri için gözetim zinciri), telif hakkı, sahiplik, değerleme ve değerlendirme ve anime sanatının özgünlüğü konularını ele almak için yapılıyor.

Online sanat satış dünyası istikrarlı bir şekilde büyüyor (2016’da genel pazarın% 8,5’lik payı ile 3,75 milyar dolar). Anime Coin gibi projeler, kripto para topluluğunu belirli bir sanat üreticisiyle birleştirmeyi amaçlıyor.

Anime Coin’e detaylarına bakmadan önce, blockchain’in resmi ve merkezi olmayan kripto para birimlerinin sanat üzerindeki rolünü gözden geçirelim.

Blockchain ve Sanat

Blockchain’in sanat ve koleksiyonlar üzerindeki etkisi, genel nüfusun yanı sıra, kripto para birimi dünyasında sıklıkla yanlış anlaşılmaktadır.

Blockchain, bugün sanat koleksiyonu ve sanat üreticisi olan toplulukları rahatsız eden birçok temel soruna bir çözüm sunuyor. Bunlardan en önemli sorunlar olan sahiplik, telif hakkı, değerleme ve değerlendirme ve sanatın özgünlüğü konusu olarak sıralayabiliriz.

Blockchain, sanat yaratıcılarına, yaratıcılıklarının fiziksel ögelerini güvenli bir şekilde saklamak ve korumak gibi herhangi bir komplikasyona ihtiyaç duymadan dijital sanat üretmek ve satmak için yeni bir ortam sunuyor.

Blockchain kullanımı, özgünlük için güven sıçraması veya yüksek ücretli aracılar gerektirmeyen bir araç yaratır. Durumu sadece matematiksel olarak çözümler.

Bu, “piyasa değeri” nin gerçekte ne olduğuna değinmeye değer bir noktadır. Piyasa değerinin yaygın olarak kabul edilen tanımı, aslında iki (veya birçok) alıcı ve satıcının mal alışverişinde bulunmaya istekli olduğu fiyatın ortalamasıdır. 

Blockchain ve sanatın derinliklerine inerek, tamamen dijital koleksiyonlar ve sanat eserleri etrafında inşa edilmiş tüm toplulukları görmeye başlayacaksınız.

Anime Coin ANI ve ANIM nedir?

ANIM ağı kullanıcıları, ANIM’de bir ücret ödeyerek ANIM blok zincirinde adlandırılmış görüntü varlıkları yayınlayabilir. Kullanıcılar, 10 megabyte boyutunun altında “kabaca kare şeklinde bir .JPG veya .PNG görüntü dosyası belirtebilirler. Varlığın kayıt maliyetleri görüntüdeki bayt sayısıyla orantılıdır.

ANIM web cüzdanı, görüntü dosyasının bağlantısını içeren öğe adı ve meta verinin miktarını belirtir. Görüntü dosyaları, IPFS kullanarak ve masternodlar tarafından barındırılarak ölü bağlantıları veya eksik görüntüleri önlemek için güvenilir ve merkezi olmayan bir şekilde saklanır.

Bu varlıklar ANIM web cüzdanında veya kağıt cüzdanında tutulacaktır. Kullanıcılar daha sonra varlıklarını ANIM merkezi olmayan borsada listeleyebilir. Bir görüntünün değiş tokuşa kabul edilebildiğini kanıtlamak için görüntüler masternotlar tarafından doğrulanmalıdır.

Her bir benzersiz görüntü, ANIM blok zincirindeki varlıklar için kullanılan her bir görüntünün dijital parmak izlerini karşılaştıran standart bir görüntü benzerliği algoritması tarafından uygulanan tek bir ANIM öğesi için yalnızca bir kez kullanılabilir. Görüntü algoritması yüksek miktarda hesaplama kaynağı gerektirir ve yalnızca ANIM masternodları tarafından çalıştırılır.

Waifu Varlığı adı verilen benzersiz bir “türünün tek örneği” varlık oluşturmak için kullanıcıların ANIM masternodlarını çalıştırması gerekecektir.

Anime Para Yol Haritası

Anime Coin ekibi 2018’de ANIM’in MEME kod tabanının çatalı olarak başlayacağını duyurdu. Siteye göre, ilk ANIM para dağıtımının% 30’u, şu anda 30 Haziran 2018’de ayarlanan çatal anlık görüntü tarihinde MEME tokenlerinin sahiplerine gidecek.

ANIM’in geri kalan% 70’i çatal anlık görüntüsünde ANI madalyonun mevcut sahiplerine gidecek.

Ekibin önerisi birkaç koşul daha kaydetti:

  1. Maden öncesi sıfır: ANIM geliştiricileri, madenciliği ancak herkese açık olarak ilan edilecek bir tarihte herkesle aynı anda başlatabilecekler.
  2. Sıfır kalkınma veya hazine fonu: Sahaya göre, ANIM’in geliştirilmesi ve tanıtımı, geliştirici grubu ve topluluğu tarafından% 100 gönüllü olarak finanse edilmektedir.
  3. İlk dağıtımın% 100’ü ANI sahiplerine (maden öncesi olmadan dağıtılmış) ve MEME sahiplerine MEME kod tabanının kullanımı için stratejik bir ortaklık olarak gidecek.

Ekip, ilk ANIM paralarını dağıtmanın kanıtlanmış ve adil bir yolu olduğunu iddia ediyor. Ayrıca, herkes çatal anlık görüntü tarihinden önce açık pazardan ANI ve MEME satın alabilir ve ANIM alabilir.

Bu dağıtım şekli aynı zamanda en büyük para bloğunu (ANIM’in yaklaşık% 35’i) kripto para dünyasında olan anime kripto para hayranlarının ve ANI’nin bazı kapasitelerinde destekçilerin eline geçiriyor.

MEME ve ANIM topluluklarının çıkarlarının fikirlerin çapraz birleşmsini teşvik etmek amacıyla MEME ve ANIM topluluklarının çıkarlarını hizalama umuduyla MEME para projesinin geliştiricilerinin ve sahiplerinin eline ikinci büyük bir madeni para bloğu (ANIM’in maksimum arzının% 15’i) her iki proje arasındaki kod.

ANIM, Equihash algoritmasını kullanacaktır.

Anime Coin ANI veya ANIM Nasıl Satın Alınır?

Şu anda, Anime Coin (ANI) sadece Kriptopya’dan satın alınabilir.

Anime Coin (ANIM) Dağıtımı

ANIM’in para emisyon programı, maksimum 21 milyon jeton arzıyla Bitcoin’e dayanıyor .

ANIM, maksimum jeton miktarının% 50’sinin başlangıç ​​para dağılımı ile başlayacaktır.

Hazine veya kalkınma fonu olmayacak. Blok ödüllerinin% 95’i madencilere gidiyor.

Anime Coin (ANIM) Masternode Çalıştırmanın Yararları

Ekip, çok sayıda masternodu önlemek için bir masternodu başlatmak için gereken ANIM miktarını belirleyerek, ağın verimli bir şekilde çalışması için gereken masternod sayısının 10.000 yerine 200 masternod’a daha yakın olduğunu belirtti.

Bir ANIM masternode’u çalıştırmak için 1 BTC değerinde ANIM’e mal olacak ve sahiplere benzersiz, bölünmez blok zinciri varlıkları (Waifu Varlıkları olarak adlandırılır) verme yeteneği gibi belirli ayrıcalıklar verecektir. Waifu Varlıklarının orijinal ve belirli bir anime karakterine özgü olması gerekir.

ANIM, masternode sahiplerine blok ödülünün% 5’ini verecektir. Bu da masternode operatörlerine% 40 ila% 50 veren diğer masternode paralarından önemli ölçüde daha düşük bir miktardır.

Bununla birlikte, teklif, ANIM masternode operatörü olmayı çekici ve potansiyel olarak kazançlı bir pozisyon haline getiren birkaç avantajı özetlemektedir.

Waifu Varlıkları nedir?

Masternodlar, belirli bir anime karakterine bağlı türünün tek örneği olan ANIM varlıkları olan Waifu Varlıklarını yayınlayabilir. Her ANIM masternode, yılda 4 kez yeni bir Waifu Varlığı oluşturabilir.

Waifu Varlıkları, oluşturulduktan sonra otomatik olarak borsada listelenebilir. Diğer masternodlar da istenen Waifu’ya izin verilip verilmeyeceğine oy vermek zorundadır. Benzersiz anime karakterleri başına sadece bir Waifu Varlığına izin verilir. Bu sınır, Waifus’un çok nadir (ve değerli) olarak görüldüğü platformda gerçek kıtlığın yaratılmasına yardımcı olur.

ANIM için önemli miktarda talep üreten şey budur. Masternode yapmak için yüksek miktarda ANIM maliyeti olduğundan, kripto para meraklıları ve karakter takıntılı anime hayranları, masternodlarını başlatmak için ANIM toplamak için acele edecekler.

Anime Coin ayrıca, ANIM merkezsiz borsadaki herhangi bir Waifu satışından elde edilen satışların% 25’ini Vakıf Fonu olarak adlandırılan merkezi olmayan bir kar amacı gütmeyen fon olan Waifus’un satışlarının% 25’ini dağıtarak gelecekteki “ANIM balinaları” için vergi oluşturmayı planlıyor. Genç sanatçılara ücretsiz ANIM sağlamak için “Vakıf”. ANIM topluluğu, tek bir adreste 100’den fazla ANIM parası olan birisinin oy kullanabilmesi için bu paraları kimin alması gerektiğine oy veriyor.

Son düşünceler

Anime Coin yaklaşık 4 yıldır ANI olarak etrafta dolaşırken, ANIM’in çatalı projeye ve topluma yeni bir hayat verecek gibi görünüyor.

Waifu Varlıklarının entegrasyonu üst düzey bir kıtlık unsuru oluşturmaya yardımcı olurken, gelecek sanatçılar yine de satış için kendi dijital varlıklarını yaratabilecekler.

Teklif, ANIM’in 100 milyon doların üzerinde bir piyasa değerine ulaşabilmesi durumunda, teknik olarak potansiyel olarak oldukça aktif ve sadık bir topluluk üzerine inşa edilen ve potansiyel olarak oldukça aktif ve sadık bir topluluk üzerine inşa edilen bir teknik olarak hizmet edebileceği sonucuna varıyor. 

Anime tabanlı bir kripto para jetonu fikri saçma görünüyorsa, perspektifinizi biraz mesafe ile yenilemek ve daha geniş bir piyasa değeri kavramı yardımcı olabilir. Pokemon kart yatırımcıları arasında en iyi Pokemon kartı olarak kabul edilen Pikachu Illustrator kartı 66.000 dolara satıldı.

On binlerce insan ticaret kartlarına “sahip olma” konusunda tutkulu ve resimli karton kağıt sürgülerine binlerce veya milyonlarca dolar harcamaya hazır.

Sanat koleksiyonu yüzyıllardır ve dünyanın en pahalı hobilerinden biridir. Ancak bir kişinin bir tuval üzerindeki çalışmasının tezahürü etrafında merkezlenir (veya daha modern sanatın bir araya geldiği her türlü kaynak).

Ticaret kartları, sanat koleksiyonu ve Anime Coin gibi platformlarda dijital varlıklara sahip olmak arasındaki gerçek farklılıkların ne olduğunu araştırmaya değer.

Yukarıda belirtilen hususlar yatırım tavsiyesi olmayıp, konuya ilişkin bilgi edinmeyi, aksine ileride karşılaşılabilecek sorunların önüne geçmeyi ve tedbirli olunması gerektiği hususlarını içinde barındırır.

ANI CoinANIM CoinAnime Coin
Yorumlar (0)
Yorum Yaz